Akcija \“Igre na vodi\“ na bazenima \“Horizont\“

\"akcija-igre-na-vodi-na-bazenima-horizont\"Dana 08.09.20011. godine, na bazenima \“Horizont\“ u Surduku, održana je još jedna akcija u okviru projekta \“Pobedi za decu Prihvatilišta\“, čiji je cilj proširenje kapaciteta ove ustanove.

Kroz višečasovno druženje, deca iz beogradskih domova (Dom za studentsku i srednjoskolsku omladinu \“Zvečanska 52\“, Dom \“Moša Pijade\“, \“Zavod za vaspitanje dece\“…) i domova sa teritorije Novog Sada (\“SOS Dečje selo\“, \“Dnevni boravak – Novi Sad\“) i Pančeva, takmičila su se u mnogobrojnim igrama na vodi. Svoje snage i spretnost odmerili su kroz muzički šlauf, rvanje na ramenima, ronjenju, košarci i odbojci.

Prvo mesto osvojila je ekipa \“SOS Dečjeg sela\“, drugo je pripalo \“Spomenku\“ iz Pančeva, a treće domaćinu \“Prihvatilištu za decu\“. Pobednicima su uručeni dresovi \“FK Partizana\“, sa potpisima svih igrača.

Ovu akciju su prisustvom, uz članove FK Partizana, podržali i predstavnici Grada Beograda, gradski sekretar za socijalnu zaštitu Vladan Đukić, članovi Gradskog veća Nataša Milošević i Darko Božić, predstavnici Opštine Stara Pazova, voditeljka programa novinarka Danijela Pantić, predstavnici studentskog parlamenta FSFV-a i FASPER-a i generalni sekretar Studentskog saveza Beograda.

Pomoć u organizaciji pružili su obezbeđenje , spasioci i menadžment bazena \“Horizont\“, \“AD. Lasta\“, ekipa Dom zdravlja Stara Pazova, ketering \“Lido\“, pekara \“Grubanovski\“ i kompanija \“Nectar\“.

© Prihvatilište za decu Beograda © 2009-2020