Akcija Lagune: \“Knjiga za lepši osmeh\“

\"akcija-lagune-knjiga-za-lepsi-osmeh\"U prostorijama kafea Izdavačke kuće Laguna, nastavljena saradnja i druženje dece i tima Prihvatilišta sa prijateljima u sklopu akcije prikupljanja knjiga za biblioteku Prihvatilišta, a sve u sklopu Svetske godine knjige i čitanja.

Sve okupljene u ime dece i tima Prihvatilišta pozdravila je Danijela Stajković uz veliku zahvalnost svima koji su učestvovali u ovoj akciji. Kroz opuštenu i veselu atmosferu na prelepoj sceni kafea izdavačke kuće Laguna smenjivali su se mnogobrojne ličnosti iz javnog života među kojima sa posebnim žarom svoje stihove govorio Ljubivoje Ršumović izmamivši osmehe kako dece tako i odraslih i deca prihvatilišta koja su se za ovu priliku posebno spremila i recitovala pesme Jovana Jovanovića Zmaja i drugih autora.

Današnjoj akciji prisustvovale su mnogobrojne javne ličnosti novinari RTS-a Tijana Jevtić i Slobodan Šarenac, Gordana Glavinić, Josip Babel, Petar Jončić sa Studija B, Katarina Stojković sa radija 3, Vladan Đukić Gradski sekretar za socijalnu zaštitu, Dušica Bojović, novinari Pravde i 24 sata. Druženje je završeno uz želje prijatelja iz Lagune da knjige koje su ovom prilikom prikupljene krase vitrine u novom, humanijim i većem Prihvatilištu.

© Prihvatilište za decu Beograda © 2009-2020