Bajaga posetio Prihvatilište za decu

Izvor: Blic

\"bajaga-posetio-prihvatiliste\"Poznati muzičar Momčilo Bajagić Bajaga posetio je danas u podne Prihvatilište za decu u Beogradu, kako bi uručio svoju majicu, koju je dao u okviru humanitarne akcije prikupljanja sredstava za proširenje Prihvatilišta.

Bajaga je danas u prostorijama Prihvatilišta uručio majicu kupcu, koji je za nju platio 7.000 dinara, a taj novac je namenjen za proširenje kapaciteta Prihvatilišta.

Bajaga u posetiPočetna cena iznosila je 2.000 dinara za majicu kreatorke Nataše Šarić, a Bajaga ju je nosio na jednom od slavljeničkih koncerata koje je sa \"Instruktorima\" u \"Sava Centru\" održao pred Novu godinu na turneji povodom 25 godina benda.

Aukcija je održana početkom septembra preko sajta www.limundo.com, a osim Bajage mnoge druge poznate ličnosti iz naše zemlje učestvovale su u akciji u kojoj su poklanjali svoje stvari.

Kupac majice je Milan Puhar iz Zemuna, koji se pojavio u pratnji supruge i ćerke, a pošto je zaposlen u preduzeću Galenika Fitrofarmacija - zaštita bilja, njegova firma je iskoristila ovu priliku da Prihvatilištu donira čak 100.000 dinara.

© Prihvatilište za decu Beograda © 2009-2020