Carnex donirao preko 130.000 dinara Prihvatilištu za decu

Izvor: BETA

\"logo-carnex\"U okviru humanitarne akcije Guliver Happy hour, kompanija Carnex uz podršku Voje Nedeljkovića ljubitelja hot doga prikupila je više od 130 hiljada dinara. Donacija je namenjena Prihvatilištu za decu u Beogradu, koja će korisnicima omogućiti nabavku neophodnih stvari za zimsku sezonu.Pored sakupljenog novca, komapnija Carnex donirala je i proizvode iz svog širokog asortimana. Carnex više od pet decenija pomaže onima kojima jepomoć najpotrebnija i tradicionalno svakog meseca donira više od dve tone hrane ustanovama širom Srbije.

Akciju Guliver Happy hour, obeležio je neobični Viršlamobil postavljen ispred tržnog centra Ušće i Kombank arene Beograd. Prolaznici su imali priliku da probaju novi Carnex Guliver hot dog, a poznate ličnosti u ulozi prodavaca doprinele su uspešnosti akcije koja je trajala mesec dana.

Komapanija Carnex nastaviće da u skladu sa strategijom društveno odgovornog poslovanja podržava ustanove, projekte i inicijative koje za cilj imaju omogućavanje kvalitetnijeg života dece, osoba sa invaliditetom i siromašnih. Vodeći računa o lokalnoj zajednici u kojoj posluje, Carnex je godinama gradio i s pravom zaslužio epitet “dobar komšija”.

© Prihvatilište za decu Beograda © 2009-2020