Deca dobila crno-bele poklone

Prvotimci Partizana Nemanja Mihajlović i Bojan Ostojić posetili su Prihvatilište i prihvatnu stanicu za decu Beograd u ulici Bulevar Oslobođenja 219 na Voždovcu, gde su podelili novogodišnje paketiće, kao i karte za brodvejsku komediju Monty Python’s Spamalot koja se u sredu 14. decembra 2016. godine igra u Domu Sindikata. Mališani su pored garderobe dobili i poklone iz crno-belog butika sa orginalnim obeležjima FK Partizan.

Prihvatilište za decu Beograd zbrinjava mališane uzrasta od 7 do 18 godina, žrtve nasilja, zlostavljanja, decu bez roditeljskog staranja, trgovine ljudima kao i decu koja su u stanju socijalne potrebe.
Drago mi je da smo danas usrećili mališane. Njihovi osmesi na licima nemaju cenu, niti mogu da se opišu rečima”, kaže Nemanja Mihajlović.

„Svi moji saigrači i ja se uvek tokom godine odazivamo na ovakve akcije, ali često pomognemo da se to i ne sazna.”
„Sećam se da sam kao dete obožavao pozorišne predstave, zato se posebno radujem što će mališani biti gosti ove sjajne glumačke ekipe i predstave Monty’Python’s Spamalot sa Nikolom Kojom, Jelenom Jovičić i dr… Osmeh je najbolji lek”, dodaje Bojan Ostojić.

Pored igrača, prihvatilište Beograd posetio je i direktor marketinga FK Partizan g. Predrag Vujović.

„Nismo svi rodjeni pod istom zvezdom, ali smo svi pod istim nebom. Možda nemamo iste startne pozicije, mogućnosti i materijalni status, ali imamo dobru volju što je i najvažnije. Sa takvim pozitivnim stavom i razmišljanjem , moźemo otvoriti mnoga vrata i pomoći upravo onima kojima je to najpotrebnije.”Zahvalnost za sve učinjeno od strane FK Partizan tokom proteklih godina iskazala je i rukovodilac Prihvatilišta za decu Beograd gđa Danijela Stajković

„Partizan je bio uvek tu za decu prihvatilišta, ne samo danas, već godinama unazad pružajući nam adekvatnu pomoć. Želim da se zahvalim i fudbalerima Saši Marjanoviću i Bojanu Ostojiću koji su u petak prisustvovali godišnjem skupu Tima Prihvatilišta koje je održano u Skupštini grada Beograda i na taj način još jednom pokazali plemenitost i solidarnost.”

© Prihvatilište za decu Beograda © 2009-2020