Donacija fudbalskog turnira Diplomats 4 Children

Sredstva koja su prikupljena na aukciji tokom Humanitarnog diplomatskog fudbalskog turnira „Diplomats 4 Children“, koji je održan proteklog vikenda na Adi Ciganliji, danas su svečano uručena Prihvatilištu za decu u Beogradu.

Ček u iznosu od 250.000 dinara uručili su direktorici Prihvatilišta Danijeli Stajković predstavnici ambasada Slovačke i Poljske u Beogradu. Za uzvrat smo od dece korisnika ove ustanove dobili mali model fudbalskog igrališta napravljen od kartona i plastelina, gde su nam napisali „Hvala“ i „Ďakujeme Vám“. Dar od srca mališana veoma nas je obradovao, kao i poruka koju smo dobili od predsednika države Aleksandra Vučića u kojoj se navodi: „Sa velikim zadovoljstvom sam primio vaš poziv na Humanitarni fudbalski turnir Diplomats 4 Children, za koji mislim da predstavlja izvrstan pokazatelj dobre namere i humanosti na delu. Iskreno se nadam da ćete ostvariti postavljene ciljeve, kao i da ćete taj dan provesti sa osmesima na licima takmičara, ali pre svega na licima onih kojima je namenjen prihod sa aukcije predmeta vezanih za sport i sportiste – naših najmlađih“.
Ambasada Slovačke Republike još jednom zahvaljuje svim partnerima u organizaciji i učesnicima humanitarnog diplomatskog fudbalskog turnira „Diplomats 4 Children“ i izražava iskrenu nadu da će ova manifestacija postati tradicionalno mesto okupljanja ljudi velikog srca i humanosti na delu.

© Prihvatilište za decu Beograda © 2009-2020