Fudbaleri Partizana ulepšali Uskrs deci u Prihvatilištu

\"fudbaleri-partizana-ulepsali-uskrs-deci\"Crno-beli prvotimci Darko Brašanac i Živko Živković neposredno pred veliki hrišćanski praznik posetili Prihvatilište za decu Beograd gde su mališanima uručili prigodne poklone.

Pred najradosniji hrišćanski praznik Uskrs, prvotimci Partizana Darko Brašanac i golman Živko Živković posetili su prihvatilište za decu „Beograd”, gde su mališanima uručili prigodne poklone, ali i još jednom pokazali da crno-beli u svakom trenutku misle na decu Srbije i regiona.

Pored prigodnih poklona, slatkiša i igračaka, Darko i Živko su nove drugare obradovali i ulaznicama za predstojeću utakmicu 24. kola Jelen Super Lige, koju
FK Partizan igra u čevrtak, 17. aprila, protiv FK Jagodina, a koju će mališani moći da prate u društvu svojih vaspitača.

Prihvatilište za decu „Beograd” je ustanova u nadležnosti Sekreterijata za socijalnu zaštitu Grada Beograda koji zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz čitave Srbije, uzrasta od 7 do 18 godina, među kojima su žrtve nasilja, zlostavljanja, zanemarivanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja i drugi.

© Prihvatilište za decu Beograda © 2009-2020