Georgiev posetio decu u Prihvatilištu

Izvor: Blic

\"georgiev-posetio-decu\"Popularni pevač Vlado Georgiev posetio je Prihvatilište za decu u Beogradu, te se upoznao sa mališanima i sa njima proveo dan igrajući se i pevajući.

Na kapiji Prihvatilišta za decu, na „harliju“, pojavio se Vlado Georgiev koji je mališanima doneo majice i diskove, te je uručio svoje prve „Ray Ban“ naočare pobedniku aukcije Prihvatilišta za decu.

- Drago mi je što mogu na bilo koji način da pomognem ovoj akciji, da pomognem deci i da malo podignemo svest svima i da podsetimo ljude da je ovoj deci pomoć najpotrebnija - kaže Georgiev kojem su deca uručila ručno izrađen poklon sa motivima mora, a potom ga upitala da li voli da peca, na šta je on odgovorio: „Da, obožavam da pecam!“ Potom su ga deca upitala gde su mu minđuše, a Vlado im je rekao da ih je sada skinuo. Potom su ga mališani zamolila da im peva, na šta im je rekao da moraju i oni sa njim.

- Ne, ne, vi ste danas glavni. Morate vi da pevate, a ću da vas pratim - rekao je popularni pevač, te se posvetio detetu koje uči da svira harmoniku. Pažljivo i strpljivo su pevač i mališan prelazili preko dirki dok je Vlado zainteresovanoj deci pokazivao male tajne velikih majstora na harmonici, te im svima poručio da upišu muzičku školu i razviju svoj talenat. Vlado je na kraju javno pozvao svoje kolege i druge da se priključe čitavoj akciji.

© Prihvatilište za decu Beograda © 2009-2020