Međunarodni dan porodice 2018

I ove godine obeležili smo Medjunarodni dan porodice 15.maja. I radili smo i igrali se 🙂 Održan je stručni skup na temu \“Vaspitni modeli kroz vreme- nekad i sad\“, na kojem smo razmenili iskustva, sa ciljem negovanja društvene svesti o značaju, funkciji i ulozi porodice, kao jednoj od najvažnijih faktora socijalizacije.
Ali to nije bio kraj. Koliko je ovaj dan važan za sve nas, pre svega za decu, kroz otvoren program, pun mašte, kreativnosti i znanja svojim učešćem, kao pravi domaćini, pokazala su i deca Prihvatilišta. I ove godine naši najmladji gosti , drugari iz vrtića upustili su se u hrabru avanturu potrage za blagom, kao pravi gusari. Bilo je medju njima i više Petar Panova, kao i Zvončica.
Svi smo tog dana bili pobednici, jer smo svojim druženjem pokazali koje su prave vrednosti. Prepoznali smo, sada već stare nam drugare iz mnogobrojnih osnovnih i srednjih škola, koji su uzeli učešće u sportskim igrama bez granica. Da kilometri nemaju granice kada su ljubav i prijateljstvo u pitanju, potvrdili su nam i naši drugari iz Doma \“Spomenak\“ Pančevo, Zavoda Knjaževac, Doma Stamnica, Zavod Kruševac, Tradicionalno, svojim dolaskom pružili su nam podršku i naši prijatelji iz Generalštaba, Žandramerije, Komunalne policije, Gradskog MUP, PS Voždovac, Hitne pomoći, Gradske čistoće,Vatrogasne brigade, Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti.
Svoju kreativnost, kroz izložbeni štand podrške, predstavili su i prijatelji iz udruženja Zvezda i Moje kocke za maštanje.
Sve ovo ne bi bilo moguće, bez podrške grada Beograda i naših prijatelja, sponzora igara : Don kafa Strauss group, Prolom voda, kompanija Saga, Data status, FK Partizan, Rotarakt klub Dedinje, Jaffa, Fruvita, Fruit international. Zahvaljujemo se Tamari Aleksić, Gordanu Kičiću, Tanji Peternek, Anji Alač, Marku Mandiću, Petru Benčini, Andriji Kuzmanoviću, Buletu Gonciću, Vesni Mandić i drugim poznatim ličnostima koje su tog dana bile sa nama, Serbospartans timu, studentima FON-a, ambasadi Malteškog reda, svim javnim službama, školama , porodicama. Do novog druženja , zauzmite nove startne pozicije.

© Prihvatilište za decu Beograda © 2009-2020