Porsche grupacija podržala humanitarnu akciju za decu

Izvor: Auto magazin

\"porsche-grupacija\"Porsche grupacija u Srbiji je tokom trajanja sajma automobila podržala humanitarnu akciju koju je pokrenula kompanija UNIQA osiguranje “Čuvarkućica – kuća koja decu čuva”.

Cilj ove akcije je prikupljanje novčanih stredstava za izgradnju nove kuće za Prihvatilište dece Beograd. U Hali 5 Beogradskog sajma, na štandu Porsche finansijske grupacije Srbija, posetioci imaju mogućnost da doniraju dobrovoljne novčane iznose za decu iz ovog prihvatilišta.

„UNIQA osiguranje je naš poslovni partner i rado podržavamo humanitarne akcije koje oni pokreću. Želeli smo da iskoristimo veliku posećenost ovogodišnjeg sajma i da pozovemo ljude na humani gest. Simbol našeg ovogodišnjeg nastupa – ZDRAVO FINANSIRANJE je jabuka. Na štandu Porsche Finansijke Grupacije svaki posetilac koji se posluži jabukom treba da učini gest dobre volje i u kutiji na pultu donira novčani iznos za decu iz prihvatilišta Beograda. Dobrodošli! Proslužite se jabukama kako bismo zajedno pokazali humanist.

Isto tako, imamo i Porsche play corner gde naši uglavnom najmlađi posetioci na simulatoru isprobavaju svoje vozačke sposobnosti. I oni pre početka vožnje daju donaciju za svoje drugare. Lepo je videti kako deca hoće da pomognu svojim vršnjacima“ rekao je Dejan Pavlović direktor Porsche finansijske grupacije u Srbiji.

Deca iz Prihvatilišta Beograd bili su gosti Porsche grupacije i UNIQA osiguranja u Hali 5 Beogradskog sajma. Imali su priliku da se upoznaju sa svim automobilima marki VW, Audi, SEAT. Svako od njih je imao svog favorita. Družili su se sa svojim vršnjacima, a za dobru atmosferu pobrinuli su se i animatori iz studija Čigra i Kapueristi iz Centra brazilske kulture.

U toku obeležavanja porodičnog dana na sajmu automobila sa prisutnim posetiocima i decom razgovarali su i družili se uprava cele Porsche grupacije (gospodin Manolito Vujičić i gospodin Elmar Geisler – direktori Porsche SCG, gospodin Dejan Pavlović – direktor Porsche finansijske grupacije Srbija) i UNIQA osiguranja (gospodin Bernd Saurugg – UNIQA International sektor za motorna vozila i gospođa Sonja Marić – direktor marketinga UNIQA osiguranja).

Svi zainteresovani mogu se priključiti akciji UNIQA osiguranja i uputiti donaciju za sigurniju budućnost štićenika Prihvatilišta uplatom na žiro račun Prihvatilišta za decu.

Primalac: Zavod za vaspitanje dece i omladine, Pobedi za decu Prihvatilišta, Bulevar oslobođenja 219, 11000 Beograd
Svrha uplate: Uplata za projekat „Pobedi za decu Prihvatilišta br. 08-979“
Broj računa: 840-1421761-32

© Prihvatilište za decu Beograda © 2009-2020