Poznati na humanitarnoj reviji modne agencije \“Fabrika\“

Modna agencija „Fabrika“ je organizovala još jednu „Humanitarnu modnu reviju za decu Prihvatilišta“ u sali „Renome“ novoizgrađenog Lobby centra. Predstavljene su kolekcije „Software by Dragana Ognjenović“, „Atelier Igor Todorović“, „Bilitzki Wool & More“ i kolekcija Vladimira Stojanovića.

Fabrika je u poslednjih godinu dana skoro sve revije posvećivala deci Prihvatilišta na kojima je prikupila kako novčana sredstva, tako i proizvode potrebne ovoj ustanovi.

Za ovu prazničnu reviju deca su poslala „Fabrici“ crteže i pisma za Deda Mraza u kojima su spomenula i svoje idole koje bi želela da upoznaju. Tako su deci poklone uručili Ana Stanić, Sara Jovanović, reper Đus, Predrag Danilović, Sergej Trifunović, Suzana Mančić, Tamara Paunović, Radmila Hrustanović, Tamara Dragićević i mnogi drugi koji su pored poklona decu usrećili svojim prisustvom. Posebna radost za decu je bila i veliku jelku ispod koje su zvanice ostavljale poklone za mališane. Deca su reviju zatvorila šetnjom po modnoj pisti kao pravi profesionalci.

© Prihvatilište za decu Beograda © 2009-2020