Proslava 59. rođendana Prihvatilišta za decu

Prihvatiliste za decu je 22. februara proslavilo 59. godinu postojanja. Proslava je održana u Ustanovi kulture Vuk Stefanović Karadžić, a u zvaničnom delu programa svojim učešćem ovu manifestaciju su uveličali, Džoni Ranković, Beogradski igrački centar, Dom ucenika PTT škole, Jana Paunović, mađioničar Mihajlo, baletski studio Baletino kao i deca Prihvatilista sa svojom plesnom tackom i predstavom o osecanjima. Program je vodila dugogodišnja prijateljica Prihvatilišta Nina Radulović – Lečić.

U bogato pripremljenom programu uživali su ministar Ministarstva odbrane, gospodin Zoran Đorđević, Milena Beočanin ispred grada Beograda i Gradskog sekretarijata za socijalnu zaštitu, ambasada, donatorskih kuća, centara za socijalni rad, kompanija koje podržavaju Prihvatlište, brojnih predškolskih i školskih ustanova, kao i ličnosti iz sfere javnog života među kojima su bili Marko Mandić, Milica Dabović, Bojan Perić, Bule Goncić.
Nakon kulturno-umetničkog programa gosti su uživali u predivnim tortama, kolačima i slatkišima kompanija Homemade, Jaffa, Fini poslastičarnice, dok su pravi ljubitelji kafe uživali u grand black\'n\'easy kafi.

Zahvaljujemo se Ustanovi kulture Vuk Stefanović Karadžić koji su nam i ove godine izašli u susret i ustupili divan prostor za našu manifestaciju. Hvala Nini Radulović-Lečić koja nam je vodila program, kao i Džoniju Rankoviću, baletskom studiu Baletino, Jani Paunović, Beogradskom igračkom centru, mađioničaru Mihajlu i učenicima iz Doma učenika PTT škole za učešće u kulturno-umetničkom programu koji su se potrudili da ovaj dan zaista bude čaroban, ličnostima iz javnog života koji podržavaju sve aktivnosti Prihvatilišta i doprinose tome da one budu negde vidljive i prepoznatljive, kao i svima vama koji nas podržavate. Hvala gradu Beogradu, Gradskom sekretarijatu za socijalnu zaštitu, kompaniji Jaffa, kompaniji OralDent, poslastičarnici Homemade, poslastičarnici Fini, RTS-u Crvenom krstu Čukarica, fondaciji planetwin365, Grand kafi koji su nam pomogli u realizaciji ove, za sve nas važne manifestacije.

© Prihvatilište za decu Beograda © 2009-2020