Revijom pomažu prihvatilištu

Izvor: Novosti

\"revijom-pomazu-prihvatilistu\"Kreacije Lekvana Smita u objektu američke ambasade videlo 200 visokih zvanica. Iako revija nije bila zvanično humanitarnog karaktera, organizatori podsetili okupljene na decu iz Prihvatilišta

Noć američke mode zarazila je sinoć i domaće ljubitelje stila najslavnijih holivudskih zvezda! U bašti Rezidencije američkog ambasadora sinoć je održana revija najnovije kolekcije poznatog kreatora Lekvana Smita.

Iako revija nije bila zvanično humanitarnog karaktera, organizatori su iskoristili priliku da podsete okupljene na svoju misiju – doniranje novca za decu iz Prihvatilišta.

– Ovo je još jedno veče podsećanja na mališane iz Prihvatilišta kome je naša pomoć izuzetno potrebna, a zahvaljujući američkom ambasadoru mi smo našu humanitarnu akciju podigli na viši nivo – kaže Vesna Mandić, organizatorka modne revije i vlasnica agencije \“Fabrika\“.

Popularna Rijana, Bijonse, jedinstvene Gven Stefani i Nikol Šerzinger, kao i članice slavne porodice Kardašijan samo su deo klijentele modnog kreatora Lekvana Smita, koji je sinoć najnoviju kolekciju predstavio i u Beogradu. Pred oko dve stotine zvanica iz diplomatskog kora, domaćeg sveta kulture, muzike i umetnosti Smit je prikazao spoj glamura i ležernosti, koju je publika dočekala sa oduševljenjem.

ZAHVALNOST

Posebno mesto na reviji zauzelo je i oko trideset dečaka i devojčica iz Prihvatilišta, koji su se skromnim buketom cveća zahvalili organizatorki na nesebičnoj pomoći.

© Prihvatilište za decu Beograda © 2009-2020