Sakupljeno 60.000 dinara za Prihvatilište za decu

Izvor: Studio B

\"pop-pevac-nikola-rokvic\"Pop pevač Nikola Rokvić posetio je danas Prihvatilište za decu i uručio im 60.000 dinara koji su sakupljeni na njegovom humanitarnom koncertu na Trgu republike. Poseti je prisustvovala sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Na ovom koncertu građani su imali priliku da kupe njegov ce-de po ceni od sto dinara, a sav prihod od prodaje albuma bio je namenjen za pomoć Prihvatilištu za decu, koje se trenutno nalazi u okviru Zavoda za vaspitanje dece i omladine „Vasa Stajić\".

Nikola Rokvić zahvalio je Gradu Beogradu na uspešnoj saradnji i prilici da može da pomogne onima kojima je pomoć najneophodnija.

-Zahvaljujem Gradu Beogradu koji ume da prepozna želju umetnika da pokaže svoju humanost. Nadam se da ćemo i ubuduće uspešno sarađivati i na taj način pomoći ljudima koji to zaslužuju - rekao je popularni pevač.

Prihvatilište zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz čitave Srbije, uzrasta od 7 do 18 godina. Među korisnicima su žrtve nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja, deca ulice.

© Prihvatilište za decu Beograda © 2009-2020