Veropoulos: Uskrs za mališane

Izvor: SvetPlus

\"vero-veropoulus\"Kompanija Veropoulos ugostiće mališane iz Prihvatilišta za decu - Beograd povodom uskršnjih praznika u subotu 19. aprila u TC Super Vero Voždovac, a plakat za isti su izradila deca iz Prihvatilišta.

Ovom prilikom specijalni gosti u Super Veru odgledaće dečju predstavu \"Priča o čarobnom štapiću\" teatra Talija od 14 sati. Narednog dana, u nedelju 20. aprila kompanija Veropoulos će uzvratiti posetu i realizovati program \"Uskrs u Prihvatilištu - kreativni i sportski sat za decu\", koji je namenjen svim mališanima koji će uskršnje praznike provesti van porodičnog doma.

Organizator programa je Olivera Labudović, predstavnik Službe za odnose s javnošću kompanije Veropoulos, a sprovodi se uz pomoć Atletskog kluba \"Partizan\", Kriket federacije Srbije i ženskog kluba američkog fudbala \"Vučice\".

Praznici su lep povod da se setimo i svih onih koji neće biti uz najbliže. Upravo zato, kompanija Veropoulos osmislila je program \"Uskrs u Prihvatilištu - kreativni i sportski sat za decu\" kako bi pokušala da izmami dečje osmehe, ali i da podstakne njihovu kreativnost, kao i sportski duh u kojem poseban značaj ima i duh zajedništva, što je upravo i ideja sportova koje je kompanija Veropoulos odlučila da uključi u program.

© Prihvatilište za decu Beograda © 2009-2020