Zorana Mihajlović i „Blic“ uručili pomoć Prihvatilištu

Izvor: Blic

\"\"Zajedničkom akcijom „Blica“ i potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović prikupljena su sredstva za pomoć i brigu o deci u Prihvatilištu.

Danijela Stajković, Zorana Mihajlović i Nada Stamatović s poklonom - ručni rad dece Prihvatilišta

Dogovor s vicepremijerkom o ovoj akciji napravljen je nakon što je u novogodišnjem izdanju „Blica“ izašao intervju koji su pratile nesvakidašnje fotografije ministarke na kojima je pokazala svu svoju ženstvenost.

Tada je dogovoreno da se deo novca od prodaje tog izdanja iskoristi za pomoć Prihvatilištu. Ministarka je zahvalila „Blicu“ i njegovim čitaocima.

- Mislim da je obaveza svih nas da pomognemo i obezbedimo svakom detetu sigurnost. I sama sam majka dečaka, koji živi u porodici, vrlo ušuškano i verujem da sva deca treba da žive bezbrižno - rekla je Mihajlovićeva.

Rukovodilac Prihvatilišta Danijela Stajković zahvalila je ministarki i „Blicu“.
- Ako već nisu u svojoj kući, deca onda treba ovde da dobiju sve što nemaju - rekla je Stajkovićeva.

Predstavnici „Ringier Aksel Springera“, izdavača „Blica“, istakli su da su svesni moći i odgovornosti koje mediji imaju.

- Sprovodimo brojne humanitarne i društveno odgovorne aktivnosti. Na sugestiju Prihvatilišta obezbedili smo i robu koja je neophodna za brigu o deci koja su ovde pronašla utočište i danas je uručili - kaže Nada Stamatović, menadžer za korporativne komunikacije.

© Prihvatilište za decu Beograda © 2009-2020